Adalah dinyatakan dan ternyata bahawa blog ini ditulis oleh penulis pro-kerajaan. Semua Artikel atau imej dan video di blog ini hanyalah merujuk pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat/media yang terdapat dalam blog ini.

Tuesday, April 5, 2011

Video Sex Terhangat di Malaya Reuploaded



Tidak,ini bukab blog sex dengan bomoh atau sex di office,inilah video yang memecahkan ranking tertinggi yang kini menduduki carta teratas dalam SKANDAL SEX MALAYSIA.siapa pelakon nya?nampak nya doa  Tuan Guru Nik Aziz telah termakbul,Kebenaran telah tersingkap!






tu dia,anda kenal siapa pelakon tersebut?video dah masuk youtube pagi tadi,Rb tak sempat nak tengok,dah kena remove pulak,biasala puak-puak tu mana nak terima kebenaran,nasib baik ada yang upload kan lagi.






cepat2 lah download sebelum kene katup lagi.simpan buat memoir pemimpin terhebat anugerah tuhan.opss anwar kah itu?Rb ni rabun,nanti Rb kata anwar,ada yang kata Rb fitnah,skarang video dah ada,pandai-pandailah menilai,patut lah YB Zul 110% yakin video ni tulen.keyakinan Rb mungkin dalam 99.9%.



tepuk dada,tanya iman.

3 comments:

Anonymous said...

Semalam saya sempat tengok tapi lupa download..sekarang dah kena BLOCK. dia le tuu..

BN Kotey said...

tepuk dada tanya iman... ko ade iman ke celaka... eh, celaka... najib attantuya tu.... perempuan yg die langgan lebih ramai dari perempuan yg ko kenal... Jamaluddin Narjis, siap raba dalam kelab... tu yg ade kes dgn norita.... dan kat sini ko bleh tanya tepuk dada tanya iman... aku nak nasihat kan ko celaka.. aku kawan dgn semua org.... pas ke BN ke... tapi ko pikir lah untuk generasi akan datang... anak2 cucu2 ko... ko tgk keadaan ekonomi skang.. kenaikan minyak kenaikan barang2... taraf hidup skang dah melebihi taraf gaji yg kita dapat... kenapa? sebab ekonomi malaysia x stabil kah... sebab ekonomi dunia x stabil kah... sebab malaysia negara yg miskin kah... jawapannya.... bukan wahai sang celaka... sebab pemimpin2 yg kau puja lah celaka... sebab kepentingan mereka lah celaka.... pikir lah untuk generasi kau yg akan datang... yg beragama islam... mungking nasib kau baik skang dpt jadi penjilat lubang dubur BN (ko ngan saipool - kahkah).... so dapat sikit duit untuk hidup.. cucu2 cicit2 ko akan dtg mcm mane lepas ni... lahir di zaman yg islam dh xde... kehidupan rakyat yg ditindas... pikirrlah wahai celaka... kawan2 aku ramai gak BN... tapi bila aku perhatikan cara mereka bercakap... bagi pandangan... sejarah tidak menipu kita... Itulah yg British ajarkan... untuk kau jadi peminpin.. syarat2 nya... pertama kau kena bodoh... kedua mesti jahat... ketiga kau kena ikut je ape yg diajar... keempat arak dgn perempuan mesti bersama dengan kejayaan... dan... Itulah peminpin2 UMNO zaman skang... salam... (ak....akkka......akkkkkk)

Anonymous said...

butuh pak ag wey celaka Rb...memeng pak ag xajaq...btoi kta BN kotey..aq skong dy..babi ag nie Rb


Post a Comment

Popular Posts

Bloggers of Sarawak

The Malayans