Adalah dinyatakan dan ternyata bahawa blog ini ditulis oleh penulis pro-kerajaan. Semua Artikel atau imej dan video di blog ini hanyalah merujuk pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat/media yang terdapat dalam blog ini.

Tuesday, May 10, 2011

Hot Fm telah dan kena hack ! (PengFBian Hangit luar biasa)

Mood tengah rehat dari politik, tengah kusyuk nak add awek-awek dalam FB tiba-tiba keluar kat wall HotFm dari jack sparrow,bila masa plak ada dj nama jack sparrow dalam hotfm?cek2 rupa-rupanya HotFM mendapat respon dari humour oleh Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Tun Razak. lihat sendiri telatah mereka,baru 10 minit lepas dari entri ini dikeluarkan. RB upload beberapa screenshot,mana tau esok pagi dah hilang hehehe.

pakai logo liverpool pulak,memang hangin nih,keh keh keh ingatkan C-lan yang tukar :P

Nampak pelik pulak tengok status HotFm macam tu


RB teringat pulak dengan zaman-zaman irc dulu. hehe



tukar gambar lagi.

habis dah tinggal signature plak kat profile pic.takde keje betul



ini gimik HotFm? atau memang peminat liverpool yang kepanasan? ,lepas entri ni keluar pun mereka masih main dalam page tu.padan muka HotFm selalu sangat hangitkan orang,hehe tunggu je la berita esok :P



lohh,ingatkan free2 je fan liverpool kena tuduh :P,





hehe disebabkan RB takde kerja nak buat,terjumpa satu benda yang lebih hangat daripada biasa :P,nampaknya ini bukan drill atau saja-saja nak kasi hangat page hotfm,tak tahu apa motif mereka2 ni,but for sure lebih senang buat kerja tak ada motif kan? tertanya-tanya jugak pihak HotFm dan Media Prima masih tak perasan ka?kasi load screenshot banyak2,kelakar ada jugak,kasihan pun ada jugak,tak dapatla bayangkan muka fafau esok,peace hehehe


Pelaku yang mengaku hanya dikenali sebagai Jack Sparrow,dan Shah  dan Tok M dari RileksCrew.hehe tak tau nak cakap ape,antara yang dihack beliau :P

dah brapa kali update dah ni,last update 5:12,mana geng HOT FM AM CREW NIH?

0 comments:


Post a Comment

Popular Posts

Bloggers of Sarawak

The Malayans