Adalah dinyatakan dan ternyata bahawa blog ini ditulis oleh penulis pro-kerajaan. Semua Artikel atau imej dan video di blog ini hanyalah merujuk pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat/media yang terdapat dalam blog ini.

Monday, October 3, 2011

Abang Jo Tidak Akan Masuk PKR

Salam pembaca,

Dah lama RB tak update blog.nak buat artikel pun dah malas, apa nak buat,kesibukan menuntut masa-masa yang ada,kalau tak RB nak makan apa?lain la blogger2 elite,heheh acah je jangan marah.

Adapun RB rasa nak tergelak pulak dengar khabaran bahawa Anwar hendak menarik Abang Jo (Satok) masuk PKR. nampak sangat akal Mat Cd ni yeop! (pinjam ayat YB Zul).inilah kita boleh lihat kesangapan Anwar Ibrahim,orang sibuk pasal Hudud,dia main belakang,ini lagi video baru apa cerita,taknak cerita? lepas ni buleh lah Anwar canang-canangkan kat media luar "WE HAVE THE NUMBERS!". prfftttt





Tentang Abang Jo,Tak payah runsing. Abg Jo tidak akan masuk PKR,beliau sentiasa dan senang berjuang dalam PBB dan juga Barisan Nasional.

tidak ada sebab munasabahan mengapa Abg Jo hendak masuk PKR,he's a clean guy,tidak seperti PKR dipenuhi zombie-zombie liberalis yang berak tanpa sedar sebab otak dah tak mampu mengawal kemutan(longgar?),lepas itu tutup hidung tuduh orang lain busuk.paham tak? kah kah kah!



Bolehlah RB analogikan apa yang Anwar buat sebagai "Dajal yang datang kepada kamu membawa syurga ,padahal dalamnya penuh tahik tahik man". Kalau RB di tempat Abg Jo sekalipun,kembang tekak RB nak masuk PKR, tak dapat bayangkan terpaksa berarak seluruh Satok di atas Hilux sambil melambai tangan macam baru menang bertanding ratu kebaya..macam pernah nampak kan?lupalah siapa prfffttt


Karier politik anwar sudah hampir di garisan penamat, RB ingatkan beliau dah mati masa BERSIH hari itu, diharapkan penganut2 PKR tak perlulah meroyan mengharapkan kemasukan Abg Jo ke dalam PKR, buang masa kamu saja,lebih baik kamu implemenkan dahulu buku jingga kamu itu, kenapa kamu tolak bila orang nak usul Hudud? berani kamu sakitkan hati PAS dan Marx Sabu.sampai melekat bulu kat rengkong.kasihan hihi


p/s: Marx sabu tak pegi thailand ka buat penghormatan terakhir kat idola dia?dengar kata chin peng dah nazak..prfffffffftttttttttttttt

0 comments:


Post a Comment

Popular Posts

Bloggers of Sarawak

The Malayans