Adalah dinyatakan dan ternyata bahawa blog ini ditulis oleh penulis pro-kerajaan. Semua Artikel atau imej dan video di blog ini hanyalah merujuk pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat/media yang terdapat dalam blog ini.

Monday, May 30, 2011

Mat King Leather cakap pasal minyak

Tersebutlah kisah... Adalah satu hamba Allah ni...

Ke hulu ke hilir dia berceramah ke merata alam dengan bangganya dia membohongi rakyat kononnya betapa selama 8 tahun dia jadi menteri kewangan, tidak sekalipun dia naikkan harga petrol daripada kadar RM 1.10 seliter.

Bahkan katanya lagi;

1. Walaupun minyak mencanak naik akibat perang teluk, dia tak naikkan harga petrol. Betapa hebatnya dia kan? Perang teluk ogos / september 1990; harga dunia mencanak ke paling tinggi USD 41.02 pd oktober 1990.

Dia yg mula jadi menteri kewangan pada 1 mac 1991 bila harga dah jatuh balik; tak perlu naikkan harga petrol katanya.. hebat dak?

2. Tengoklah graf diatas betapa tingginya harga minyak mentah masa 8 tahun dia jadi menteri kewangan; bandingkan dengan kemuncak harga 2008. Kononnya Pak Lah dan BN disalahkan kononnya sebab tak reti manage ekonomi negara.

Wahai rakyat sekalian, janganlah hangpa terlopong dengar ceramah Anwar yang mana dia tak pernah nyatakan cerita sebenar kenapa masa dia jadi menteri kewangan harga minyak tak pernah dinaikka. Graf diatas membuktikan segalanya!

source: Anak Seberang


Maka didengarilah ulih penyokong-penyokong beliau dengan kencing tersebut maka bersorak lah mereka dengan ratiban reformasi,berguling-gulinglah puak gundu dengan gembira di jalanraya sahaya mendengarkan pembohongan tersebut..prffffffftttttttt

1 comments:

IBU PUSPITA on May 28, 2015 at 7:40 PM said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


Post a Comment

Popular Posts

Bloggers of Sarawak

The Malayans